Hieronta sopii kenelle tahansa.

Yksipuolinen rasitus on yksi suurimmista kireystilojen aiheuttajista, tällöin kehossa alkaa esiintymään asentovirheitä, epätasapainoa lihasten ja lihasryhmien välillä. On tärkeää, että kireystilat saadaan korjattua ajoissa, jolloin elämänlaatu paranee ja keho pääsee palautumaan normaalitilaan.

Hoidon tarkoituksena on rentouttaa kehoa, lievittää stressiä ja kipuja, aktivoida aineenvaihduntaa ja parantaa liikkuvuutta. Hieronta hoitaa myös mielen hyvinvointia.

Toteutan hieronnat aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.

Hoidon aikana käytän klassisen sekä urheiluhieronnan lisäksi erilaisia manuaalisia tekniikoita, mm. nivelten mobilisointia sekä MET-venytyksiä.

Hieronta sopii myös odottaville ja vastasynnyttäneille äideille, vauvasi on myös tervetullut hoitolaan! Raskausajan hieronta toteutetaan kylkiasennossa, selinmakuulla tai istuen, asiakkaan tuntemusten mukaan.

Hinnasto:

  • Hieronta 30min 30€
  • Hieronta 45min 40€
  • Hieronta 60min 50€
  • Hieronta 90min 70€

Intialainen päähieronta:

Rentouttava päähieronta, joka ulottuu myös niska- ja hartia-alueille sekä olkavarsiin. Oiva tapa lievittää stressiä ja saada koko keho sekä mieli rentoutumaan. Hieronta tapahtuu tuolilla istuen sekä hoitopöydällä maaten, vaatteet päällä. Hieronnassa ei käytetä öljyjä.

Hinnasto:

30min 30€

45min 45€